Psycholoog Alkmaar - Heiloo

Praktijk van therapeut NAAM
bg

Over NAAM - Even voorstellen

psycholoog Alkmaar - Heiloo Peters

Wie is Naam?

Vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door mensen én dieren. Ik was altijd bezig met het observeren van gedrag. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in diverse studies over menselijk én dierlijk gedrag. Van een studie sociologie tot en met een opleiding tot kynologisch gedragstherapeut. Op een bepaald moment liep ik steeds vast in mijn leven en ik begreep niet waarom. Ik vond het enorm moeilijk om de juiste psycholoog te vinden. Iemand die mij echt begreep en bij wie ik me veilig genoeg voelde om mijn verborgen gevoelens te laten zien. Na veel teleurstellingen vond ik die therapeut. Ik ontdekte de sleutel naar een ander leven. Mijn depressie veranderde in geluk en er kwam een enorme levensenergie vrij.

Therapie heeft me zoveel gebracht, dat ik graag anderen wilde helpen met het veranderden van hun leven. Vanaf dat moment heb ik me ontwikkeld tot coach, trainer en uiteindelijk therapeut.

Ouderschap

Toen mijn zoon twee jaar was kwam ik voor een nieuwe uitdaging te staan. Ik werd opnieuw geconfronteerd met mijn eigen opvoeding. Opzoek naar hulp kwam ik in aanraking met een opvoedmethode die mij middenin mijn hart raakte: “Hand in Hand Parenting”. De trainingen die ik toen volgde waren een schot in de roos. Ze zorgden voor een enorme ommekeer in mijn moerschap. De band met mijn zoontje werd steeds hechter en leuker. Dit bracht mij zoveel vreugde dat ik besloot met te specialiseren in ouders en kinderen. Nu begeleid ook ouders en kinderen in mijn praktijk.

Zelfontwikkeling

Ik ben mezelf altijd aan het ontwikkelen en transformeren. Zo ga ik binnenkort starten met een nieuwe opleiding psychotherapie. Naast ontwikkeling in mijn vakgebied is zelfontwikkeling een belangrijk onderdeel in mijn leven. Ik volg regelmatig trainingen om mijn bewustzijn te verdiepen. Daarnaast doe ik meditatie, yoga en heb ik een eigen vrouwengroep.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd hou ik van lezen, maak ik graag strandwandelingen met mijn hond, ben ik dol op films en spelen met mijn zoon.

Wees welkom

Als je graag samen met mij aan de slag gaat, dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn en ben doorgaans in staat om op korte termijn een eerste afspraak in te plannen.

- Ruud

Psycholoog De Boer in Alkmaar - Heiloo

Naam

  • Geregistreerd psycholoog
  • Geen lange wachtlijst
  • Geen verwijzing nodig
  • Ook ’s avonds en ’s weekends
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen