Psycholoog Alkmaar - Heiloo

Praktijk van therapeut NAAM
bg

Hoe mijn cliënten de hulp ervaren

Lian:

"Daar waar ik in eerdere therapieën vooral onbegrip, geen klik of weinig bijzonders voelde, voelde ik me bij NAAMvoor de eerste keer in mijn leven écht gezien en gehoord. Dat was het begin van een verandering in mezelf."

Lara:

"Door de therapie begrijp ik veel beter hoe ik in elkaar zit. De sessies bij NAAMhebben me enorm geholpen om mezelf belangrijker te vinden. Ze voelt goed aan waar de zere plekken zitten. NAAMis bovendien iemand bij wie je je snel fijn voelt. Ze is natuurlijk en echt in haar manier van doen. Ook heeft ze humor waardoor ik af en toe heel hard moest lachen. Dat is ook helend op een bepaalde manier."

Ross:

"Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Anouck. Zo durfde ik zelfs mijn ‘taboegevoel’ boosheid te laten zien. Mijn gevoelens van schaamte en “niet goed genoeg” lossen steeds meer op waardoor ik nu met meer zelfvertrouwen de wereld tegemoet treed."

Lotte:

"Ik ben al bij veel psychologen geweest en had het eigenlijk opgegeven. Door slechte ervaringen had ik therapie afgeschreven. Tot dat ik NAAMontmoette in de privésfeer. Toen ik hoorde dat ze therapeut was dacht ik meteen: met haar zou ik het wel weer aandurven. Dit bleek een goede keuze. Ik voelde me zo begrepen door haar. Ook zorgt NAAMmet haar humor voor een lichte noot in de therapie. Heel hard kunnen lachen (om jezelf) is ook fijn."

Yvon:

"NAAMkan goed luisteren en stelt de juiste vragen. Tijdens de gesprekken voelde ik kwartjes vallen waardoor ik de hele week verder ging nadenken over vroeger. Ook al vond ik therapie soms ook confronterend, uiteindelijk ging het stap voor stap voor mij werken. Sinds jaren heb ik weer zin in het leven en energie voor dingen die ik nooit voor mogelijk had gehouden."

Lisa:

"Bij NAAMheb je niet het gevoel dat je in therapie zit, maar dat je samenwerkt met iemand die je heel goed kent. Door haar voel ik me niet meer alleen en weet ik dat ik het niet alleen hoef te doen."

Geïnteresseerd? Maak een afspraak om samen aan de slag te gaan

Psycholoog De Boer in Alkmaar - Heiloo

Naam

  • Geregistreerd psycholoog
  • Geen lange wachtlijst
  • Geen verwijzing nodig
  • Ook ’s avonds en ’s weekends
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen